Een bruiloft organiseren samen met ons!

Stel, jij wilt graag een bruiloft met ons plannen. Hoe verloopt dat nou precies?

Om te beginnen heb jij waarschijnlijk het ideale plaatje in je hoofd van dé bruiloft van je leven. Wij gaan ervoor zorgen dat dit plaatje werkelijkheid wordt! Zodra je contact met ons op neemt gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren. Wil je een buiten bruiloft tijdens de zomer in een open weiland? Of toch liever een thema bruiloft in een prachtig versierde zaal?

Dat kan! Afgelopen zomer had een stel óók een droom. Een bruiloft in hun eigen tuin, met een romantische en knusse sfeer! Een dansvloer, lekkere catering en mooie decoratie was hun wens. Het bruidspaar en hun gasten hebben genoten, zoals te zien is op onderstaande foto's!

Nadat jouw wensen zijn besproken gaan wij druk aan de slag met de voorbereidingen. Wij zorgen ervoor dat alle producten die jij graag wenst op de bruiloft beschikbaar zijn en een dag van te voren op de juiste plek staan. Ook staan wij de hele dag voor je klaar om alles in de puntjes te regelen. Hierdoor kun je volop genieten van je bruiloft op de dag zelf, want dat is waar het immers om draait toch?

Heb je al eens op MijnEvent.nl gekeken? Daar kun je al je hele bruiloft zelf samenstellen. Uiteraard helpen we je bij je specifieke wensen. Wil je bijvoorbeeld een item die niet op de website staat? In overleg kunnen we samen veel bereiken!

  • De droombruiloft van ieder stel!

  • Buiten bruiloft

  • Events in de tuin

  • Bruiloft organiseren

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

Geïnteresseerd in een soort gelijk evenement?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Tessa

Tessa

Gloria

Gloria

Direct online je eigen event samenstellen?

MijnEvent.nl is hét platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent