CHEFS®EVOLUTION ZWOLLE

Afgelopen zomer (2022) mocht Eventfull de styling van Chefs ®Evolution op zich nemen. Een culinair hoogstandje in de evenementen wereld. Zowel de Botanical Spirits bar en de Boer(en)Markt zijn volledig in thema aangekleed.

Chefs ®Evolution is een tweejaarlijks evenement in Zwolle. Tijdens dit evenement komen koks uit de hele wereld, workshops geven, culinaire gerechten bereiden en een ware beleving creëren. Een prachtige festiviteit die passende styling verdient.

De jubileum editie van het Nederlandse Avant-garde cuisine festival. Gastronomie heeft chefs nodig die experimenteren en onderzoek doen naar de creatieve kant van de gastronomische sector. Het Symposium CHEFS®EVOLUTION spoort culinaire trendsetters en sterrenchefs op en brengt ze naar het podium van Theater De Spiegel in Zwolle. Tijdens de interactieve kookdemonstraties presenteert een selectie van de beste sterrenchefs ter wereld hun kunsten. Het evenement is daarmee een van de meest prestigieuze internationale informatie- en netwerkplatforms voor ambitieuze gastronomie.

  • Decor en styling voor verschillende aspecten van het event

  • Botanical Spirits by Jonnie en Thérèse

  • Italiaans tintje

  • Styling op maat

  • Een gezellige & Ongedwongen Sfeer

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

BOTANICAL SPIRITS BAR

De bar van het Theater de Spiegel werd volledig omgetoverd tot een 'urban jungle' met weelderige uitstraling. Zo is er een groene wand gecreëerd met gouden details en stonden de Botanical Spirits te stralen tussen groene plantjes. Unieke items zoals grote gouden kandelaren konden hierbij natuurlijk niet ontbreken.

BOER&MARKT

Tijdens dit culinaire festival staat het park vol met witte pagodetenten. Er verschijnen stoomwolken terwijl de chefs de meest bijzondere gerechten bereiden. Wanneer je tussen de tenten doorloopt waan je jezelf in een landschap van de heerlijkste geuren! De Boer&Markt heeft een ongedwongen sfeer, waar jong en oud kan genieten van een hapje en een drankje. Er vinden wedstrijden plaats en er is een wijnproeverij die per boot de gracht rondgaat.

SAMEN BELEEF JE HET

Mensen zoeken een plekje aan de lange eikenhouten tafels die zo uit een Italiaans familiehuis afkomstig konden zijn, of nemen plaats op de vintage tapijten die voorzien zijn van comfortabele gezellige kussens. Het evenement staat in het teken van een Italiaans sfeertje, waar ongedwongenheid en gezelligheid centraal staan. Omringt door theekisten, zinken teilen en olijfbomen waanden gasten zich in een bourgondische beleving.

Geïnteresseerd in een soort gelijk evenement?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Erik

Erik

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent