PERSONEELSEVENT "YOUCOUNT 2022"

“Geweldig dat jullie ons als accountantskantoor in beweging hebben gekregen!”

In juni 2022 mochten wij een event organiseren voor Countus, een accountant en adviseurs bedrijf. Samen met YouCount, de personeelsvereniging, zijn we naar de mogelijkheden gaan kijken. Dit eindigde in een spetterend feest, vol gezelligheid!

Misschien geven de foto's hieronder je al een goede impressie, kan je het een beetje voor je zien? Of heb je nog wat meer hulp nodig? Als je nog even verder scrolt, vindt je een verslag van de dag! Of bekijk eens de spetterende aftermovie die het event extra kleur geeft!

  • Uniek entertainment dat iedereen enthousiast weet te maken

  • Interactief Programma

  • Professionele Golf Clinic

  • Heerlijk eten uit onze Foodtruck's

  • Presentatie in handen van Esther van der Voort

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

BIJZONDER ENTERTAINMENT

Bij Harderwold Golf & Events hadden we van alles klaar gezet. De dag begon met een welkomstdrankje aan onze ‘gouden bar’ gevolgd door een leuk programma op het podium onder de sfeervolle stretchtent. Zo wist Esther van der Voort het publiek te enthousiasmeren voor de acts en vertelde Kim Lammers inspirerende verhalen over haar reis in de sporterswereld. Een motiverende speech die zowel up’s en down’s besprak en inging op het teamverband. De dag ging verder met prachtige, hilarische en bijzondere goochel trucs van BRAINSHAPE. De ballen vlogen door de lucht en Erik wist geld te laten verdwijnen onder het toeziend oog van accountants!

INTERACTIE MET DE LOCATIE EN ELKAAR

Na de pauze werd het event interactief. Mensen konden lekker wat te eten halen bij de foodtrucks. Alleen bij de gedachte eraan al loopt het water je in de mond. Verse pizza’s uit onze authentieke rode Italiaan en heerlijke burgers en rijk belegde broodjes met pulled vlees en salades uit een Foodtruck.
Het eten werd gecombineerd met een professionele golf clinic. Waarin golfers de medewerkers van Countus de fijne kneepjes van de sport leerden.

DANSJES WAGEN MET COLLEGA’S

Maar dat was nog niet alles. De vallende schemering wist het licht niet te doven, we werden er alleen maar levendiger van. De band Oxygen betrad het podium, waarna mensen nieuwsgierig een kijkje gingen nemen. Al bij de eerste tonen begonnen er langzaam wat benen op de maat mee te deinen, na enkele nummers veranderde dit in een swingende groep van dansende mensen. Oxygen speelde heerlijke meezingers en dansbare nummers.

Geïnteresseerd in een soort gelijk evenement?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Erik

Erik

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent