Festivalbruiloften zijn helemaal hot!

Ook in 2021 mochten wij meer dan 40 bruiloften voor onze klanten realiseren, het is dé manier voor vrije geesten om de liefde te vieren! Geen strak georganiseerde planning, maar een heerlijke relaxte sfeer in een de buitenlucht. Prachtig gekleurde bloemen en lichtjes in de bomen. Het eten wordt geserveerd uit een "Food Truck" of van de BBQ. Dansen met je vrienden en familie onder de sterren tot de zon opkomt! Dit zijn de ingrediënten voor een onvergetelijke festivalbruiloft.

P.S. wist je dat je op ons online-platform www.mijnevent.nl heel veel zelf al kunt regelen...

Met ons "Festivalwedding" concept kun je elke locatie ombouwen tot het heerlijk festivalsfeertje...

...met de houten kabelhaspels maak je leuke verschillende zitjes en "de Nachtwacht" bar past prachtig onder de stretchtent die wij in diverse maten uit voorraad kunnen leveren. Door middel van bamboe stokken en prikkabels kun je elk gewenst stukje grond gezellig verlichten. Nog een paar kussentjes op de grond, FatBoy`s en de strandstoelen erbij, niemand gaat meer naar huis...

Je kunt natuurlijk naar hartenlust combineren en zo echt jouw "bruiloft" laten ontstaan. We helpen je er graag bij! We love it!

  • Festivalbruiloften zijn helemaal hot!

  • Heerlijke ongedwongen sfeer...

  • Complete concepten incl. Food Truck`s en entertainment.

  • 800m2 keuze uit eigen materialen

  • Evenement organiseren

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

Geïnteresseerd in een soort gelijk evenement?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Tessa

Tessa

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Sandra

Sandra

Erik

Erik

JOUW EIGEN EVENT ONLINE SAMENSTELLEN?

Dat kan! MijnEvent.nl is hét platform voor jouw evenement. Vind alles wat je nodig hebt, en creëer jouw eigen persoonlijke event tot in de puntjes. Gewoon dezelfde service die u gewend bent, maar voor kleinere evenementen en met een persoonlijke ontwerpomgeving waar je jouw event vorm kan geven. Meld je aan via de website en kijk wat bij jouw wensen past, of chat met je projectleider die het hele event voor jouw klaar staat!

MijnEvent