INTO THE GREAT WIDE OPEN 2022

"Into The Great Wide Open is een festival op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die het festival eigen maakt."

Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Verrassende randprogrammering, beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Voor ITGWO mochten wij in 2022 meerdere tenten plaatsen (sterker nog, een flink arsenaal...) medewerkers van Eventfull gingen samen met bus, materiaal, "Gator" en heel veel rigging, op de boot naar Vlieland om in twee dagen, tenten op de meest uiteenlopende manieren te plaatsen. Tussen bomen, over podia... Op manieren waar we ons normaal gesproken niet aan wagen, maar voor dit unieke festival maken we graag een uitzondering. Hulp kregen wij nog van ons Vlielandkenner bij uitstek, Frans van Cement Meppel, dank voor jullie hulp!

Thanks! @ITGWOfestival

  • Fantastisch festival op Vlieland!

  • 800+ m2 Flexdoek 3PLY

  • Into The Great Wide Open wordt georganiseerd vanuit een stichting zonder winstoogmerk door een team professionals uit alle geledingen van de creatieve industrie.

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

Geïnteresseerd in een soort gelijk evenement?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Erik

Erik

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent