PERSONEELSEVENEMENT NIJBURG KLIMAATTECHNIEK | 2022

“De sfeer is hier perfect!”

Ook in 2022 hebben wij weer een fantastisch personeels- en familie-event voor Nijburg Klimaattechniek mogen organiseren. In en om de fabriek in Sappemeer was het een groot feest. Een dagje achter de schermen in de fabriek kijken, leuk entertainment, heerlijk eten en goede muziek!

Om je een nog beter beeld te geven van de dag, hebben we hieronder wat foto’s en een aftermovie geplaatst. Leuk om even een impressie te krijgen, of terug te kijken op het bedrijfsfeest! Scrol nog even verder en je leest een dag verslag dat echt tot de verbeelding spreekt!

  • Diverse artiesten

  • Maatwerk op eigen bedrijfsterrein

  • Aftermovie & Photobooth

  • Foodtruck's

  • Open Bar

  • Speciaal entertainment voor kids

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

FEEST OP EIGEN LOCATIE

Zo kwamen collega’s en vrienden allemaal samen op het bedrijventerrein van Nijburg. Jong en oud konden zich vermaken met allerlei leuke activiteiten. Mensen sprongen er op los met de Bungee Trampolines, of zochten meer diepgang bij een rondleiding door de fabriek. Met veel passie werd er verteld wat er nou echt gebeurt en hoe het bedrijf in de praktijk werkt.

ENTERTAINMENT VOOR JONG EN OUD

Speciaal voor kinderen waren er aangepaste activiteiten georganiseerd, alles om ervoor te zorgen dat iedereen een leuke tijd heeft! Zo was er bijvoorbeeld een Nemospringkussen met glijbaan. Het kinderprogramma viel zelfs goed bij volwassenen, hier en daar zag je jong en oud lopen met glittertattoos en suikerspinnen!

UREN DANSEN EN MEEZINGEN

Het podium was voorzien van een mooie overkoepelende stretchtent en gezellig entertainment. Het feest werd afgetrapt door KaramBAM!, een energiek trio dat met een breed repertoire iedereen aan het dansen wist te krijgen. Nadat KaramBAM! iedereen had wakker geschud, werd het feest afgemaakt met niemand minder dan Frans Bauer! Met veel enthousiasme en bekende meezingers kreeg hij de gehele groep in de polonaise.

ETEN OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN

Klinkt gezellig toch? Dat was het zeker! Maar een goed feest is niets zonder goed eten en drinken. Met verschillende foodtrucks waar vol enthousiasme allerlei gerechten werden voorbereid, was het écht genieten! Rob stond als chef achter de BBQ en verzorgde iedereen van de heerlijkste barbecue gerechten, terwijl Gloria in onze rode italiaanse foodtruck allerlei andere gerechtjes bereidde. Verder stond het terrein vol met leuke hoekjes die zowel voorzien waren van thee/koffie en frisdrank of alcoholische versnaperingen. Zo konden mensen terecht bij de gezellige ‘Kofferbakker’ of een drankje halen aan onze ‘Odeon’ Bar.

EEN HERINNERING DIE JE MEENEEMT

Om de dag extra onvergetelijk te maken, was er een Photobooth. Hier kon iedereen onbeperkt foto’s maken, die direct op fotostrips afgedrukt werden. Een super leuke herinnering om mee naar huis te nemen.

Geïnteresseerd in een soort gelijk evenement?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Erik

Erik

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent