HET INTIEME FESTIVAL VAN OVERIJSSEL

“Strawberry Fields Forever”

Een festival waar jong en oud de hele dag kan genieten van een ongedwongen en gezellige sfeer. Het oude gemeentepark wordt jaarlijks voor één dag omgetoverd in een vrolijk aardbeien veld, vol met leuke stands, mooie aankleding en geweldig entertainment.

Kan je het al een beetje voor je zien? Een gezellig park vol met fleurig meubilair en een aardbeien tintje. Mocht je er nog niet helemaal een beeld bij hebben bekijk dan even de foto’s of lees een uitgebreidere beschrijving onderaan deze pagina!

  • Elk item op nieuwe regel

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

VAN GEMEENTEPARK TOT FESTIVALTERREIN

Afgelopen jaar kwam de organisatie achter Strawberry Fields bij Eventfull terecht. Met sfeervolle stretchtenten en leuke styling hebben we er een echt feest van kunnen maken. Achter ‘The Fellowship of Acoustics’ in Dedemsvaart huist zich een glooiend park met hoge bomen en veel groen. Dit park word eenmaal per jaar omgetoverd tot het meest intieme festival van Overijssel waar jong en oud zich vermaakt en thuis voelt.

ONGEDWONGEN GEZELLIGHEID

Zaterdag 20 augustus stond volledig in het thema van aardbeien en samenhorigheid. Mensen genoten van een drankje op vrolijk gekleurde pastelstoelen, stonden onder de tent mee te dansen bij de leukste bands en liepen langs de gezellig ingerichte stands onder speelse tipi tenten. Wij zijn de organisatie dankbaar voor deze mogelijkheid en hebben er samen een evenement van kunnen maken om trots op te zijn!

Geïnteresseerd in een soort gelijk evenement?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Erik

Erik

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent