PERSONEELSFEEST ZALSMAN 2022

“Gezelligheid en Verbinding”

Zalsman vierde dit jaar haar personeelsfeest in Zwolle en het team van Eventfull mocht dit organiseren. Een foodtruckfestival waar collega’s samenkomen, genieten en zelfs de voetjes van de vloer haalden.

De gezellige Perzische tapijtjes vormden de basis voor verbinding. In combinatie met bistrosetjes, vintage klapstoeltjes en vrolijk gekleurde banken werd er een interactieve en dynamische sfeer gecreëerd. Mensen raakten in gesprek, haalden heerlijke burgers en pizza’s uit de foodtrucks en dansten erop los.

  • Maatwerk op eigen bedrijfsterrein, daardoor vele mogelijkheden

  • Compleet verzorgd met food, drinks en entertainment

  • Diverse Foodtrucks' s op locatie

  • De DJ voor alle blauwvingers; Hans Stroeve

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

EEN ONVERGETELIJKE DAG

Stel je voor, je rijdt naar werk zoals je normaal ook altijd doet. Echter is het nu niet maandagochtend maar zaterdagmiddag en kom je niet aan bij een strak opgeruimd gebouw, maar staan de foodtrucks buiten je al op te wachten. Je loopt naar binnen en de werkruimte is omgetoverd tot een sfeervol geheel. Bij de ingang wordt je tot stilstand gebracht door de beveiliging, maar je hebt al snel door dat dit niet helemaal klopt. ‘De Vermakelaar’ staat gekleed als beveiliger het ijs te breken. Met verfrissend en komisch vermaak kom je direct goed binnen. Vervolgens staat het vrolijke barpersoneel klaar achter de mooie odeon bar om je van een drankje te voorzien, de avond kan beginnen.

DANSEN TOT JE ERBIJ NEERVALT

Wanneer de schemering dan toch echt valt, komt Hans Stroeve het podium op. Hans is een getalenteerde DJ die perfect weet in te spelen op zijn publiek. Hij voelt de stemming van de gasten aan en kiest passende muziek. Op deze manier lukt het hem elke keer weer om de mensen aan het dansen te krijgen. Tot de verbazing van sommigen was dat ook vanavond het geval. Hij heeft het publiek meegekregen met muziek uit alle genres, van de jaren 80 tot aan nu.

EEN TEVREDEN TERUGBLIK

Alles bij elkaar zijn wij van Eventfull ontzettend blij dat we weer een leuk personeelsfeest neergezet hebben. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen het naar hun zin hebben en collega’s eens op een andere manier leren kennen.

Geïnteresseerd in een soort gelijk evenement?

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Erik

Erik

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent