BEDRIJFSFEEST? WIJ REGELEN HET!

Een bedrijfsfeest is een leuke manier om jouw personeel en het bedrijf in het zonnetje te zetten. Een feest staat er echter niet zomaar, daar komt uiteindelijk best veel bij kijken. Gelukkig staan wij voor je klaar met jarenlange ervaring en weten we precies wat er nodig is om een leuk feest neer te zetten.

ONDERSTEUNING

Eventfull kan naast het organiseren van events ook ondersteunende werkzaamheden verrichten. Denk aan een sparringpartner voor ideeën, een creatieve denktank of het verzorgen van bijvoorbeeld catering.

  • Alles wat je nodig hebt voor jouw event!

  • Exclusieve, creatieve en eigentijdse producten

  • Groot netwerk aan eventprofessionals

  • Persoonlijke projectleider met oog voor detail

  • Van opening tot jubileum of personeelsfeest, niks is te gek!

Neem contact op

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN!

In de galerij hieronder ziet u foto's van onze events en de mogelijkheden. Kijk even rond voor een impressie!

WAAR MOET JE AAN DENKEN?

Het is handig om van te voren je doelstellingen te formuleren. Vraag jezelf af wat je wilt bereiken en wat het doel is. Het kan hierbij helpen om een stappenplan of mindmap te maken. Wie worden de gasten? Alleen het personeel? Of is het feest ook voor ‘aanhang’? Wil je de locatie van het bedrijf zelf gebruiken of een aparte locatie afhuren? Dit zijn veel vragen opeens, maar juist daarom denken we graag met je mee. Zo weet je zeker dat aan alles gedacht is en er een mooi event wordt neergezet. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor groot en uitbundig of juist klein en intiem. We gaan er in ieder geval samen een prachtig feest van maken dat verbinding tussen het personeel versterkt.

FEESTELIJKE OPENING

Heeft het bedrijf een nieuwe locatie of een nieuw pand? Een openingsevent laat zien wat je neergezet hebt en is een goede eerste indruk. Al wel ideeën maar geen idee waar je moet beginnen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. We zijn heel benieuwd naar jouw wensen. Wij doen alles op het evenementen gebied dus kunnen ondersteunen maar zelfs alles uit handen nemen. Met onze creatieve inzichten en veel ervaring kunnen we vrijblijvend advies geven. Zo komen we met leuke suggesties en zetten we samen met jou een spetterende opening neer!

JUBILEUM OP DE PLANNING?

Bestaat je bedrijf al een tijdje? Dan w0rdt het tijd om dat te vieren! Bestaan jullie 10, 15, 25 jaar of zelfs langer? Daar hoort een feestelijk event bij. Eventfull biedt voor elke jubilaris een creatieve oplossing. Zo zetten we events neer die nog lang in de wandelgangen zullen naklinken. We gaan samen met jullie doelstellingen zetten en zullen ervoor zorgen dat er aan niks ontbreekt tijdens het event. Een persoonlijk en bijzonder jubileum dat onvergetelijk is!

Bekijk ook gerelateerde cases

Wij lichten onze creatieve concepten graag toe in een persoonlijk gesprek!

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Sandra

Sandra

Erik

Erik

Eventfull | Organiseren, creëren en decoreren!

MijnEvent