EEN RELAXTE, FEESTELIJKE SFEER IN DE BUITENLUCHT

Laat de organisatie maar aan ons over! Eventfull neemt jouw festivalbruiloft uit handen en zorgt voor een goed georganiseerd en ongedwongen event. Alles is mogelijk. Een buitenthema dat niet vast zit aan een strakke planning maar toch een echt sprookje geeft.

WIJ TOVEREN ELKE LOCATIE OM TOT EEN PRACHTIGE PLEK

Met een festival wedding kan elke locatie omgebouwd worden tot een plek met een heerlijke festivalsfeer. Een eigen festival op een door jullie gekozen locatie! Zie je het al voor je? Bomen gevuld met feestelijke lichtjes, prachtige stretchtenten en decoratie die een echte indruk maakt. Zo zetten we een prachtig moment neer waarin jullie bruiloft echt tot haar recht komt.

INGREDIENTEN:

Verschillende food-concepten – eten geserveerd uit foodtrucks of van de BBQ, mooie gedekte tafels en heerlijke gerechten.

Entertainment voor jong en oud – Keuze uit verschillende dj’s, bands, straattheater of ander vermaak. Met een aparte hoek zodat het helemaal een eigen onderdeel van de bruiloft vormt. Wie weet dansen jullie onder de sterren tot de zon op komt!

Prachtige styling – Een vintage terras, een prachtige bar zoals bijvoorbeeld onze Nachtwacht en mooie stretchtenten. Door middel van prikkabel en bamboestokken kunnen we ieder stukje grond gezellig verlichten. En natuurlijk mooie aankleding

Leuke zithoekjes - Verschillende zitjes gemaakt met houten kabelhaspels, een ‘chesterfield cigar’ lounge, wat kussens of FatBoy’s op de grond om die echte relaxte sfeer in zithoekjes te creëren. Alles wat jullie wensen is mogelijk!

Techniek - Licht en geluid dat werkt! Sfeervolle warmte van mooie verlichting en een nette afwerking. Wij zijn specialist op elk vlak en regelen het voor je.

SAMEN KIJKEN NAAR DE OPTIES

We hebben nu zo maar wat dingen opgenoemd, maar er is nog veel meer mogelijk! Zullen we samen kijken naar jullie wensen en hoe we daar aan kunnen voldoen? We plannen een vrijblijvend gesprek in. Zo kunnen we een vrijblijvende offerte op maat opstellen en weten jullie wat je kan verwachten van ons.P.S. Zelf combineren en een plan opstellen? Ons online-platform MijnEvent.nl voorzien is van een ontwerp-tool!

Zo kan je lekker zelf een start maken en van alles zelf boeken. Combineer wat je wilt en laat al jouw wensen uitkomen! Niet zo van het zelf regelen? Of wil je echt een groot evenement? Dan ben je bij Eventfull aan het juiste adres, neem even contact op en wij gaan het regelen!

  • Festivalbruiloften zijn helemaal hot!

  • Voor ieder budget!

  • Heerlijke ongedwongen sfeer...

  • Complete concepten incl. Food Truck`s en entertainment.

  • 800m2 keuze uit eigen materialen

  • Tenten in diverse vormen en maten

  • Maar liefst keuze uit 10 verschillende modellen bar's

Neem contact op

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN!

In de galerij hieronder ziet u foto's van onze festivalweddings en de mogelijkheden. Kijk even rond voor een impressie!

Bekijk ook gerelateerde cases

Wij lichten onze creatieve concepten graag toe in een persoonlijk gesprek!

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Tessa

Tessa

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Sandra

Sandra

Erik

Erik

JOUW EIGEN EVENT ONLINE SAMENSTELLEN?

Dat kan! MijnEvent.nl is hét platform voor jouw evenement. Vind alles wat je nodig hebt, en creëer jouw eigen persoonlijke event tot in de puntjes. Gewoon dezelfde service die u gewend bent, maar voor kleinere evenementen en met een persoonlijke ontwerpomgeving waar je jouw event vorm kan geven. Meld je aan via de website en kijk wat bij jouw wensen past, of chat met je projectleider die het hele event voor jouw klaar staat!

MijnEvent