DRIVE-THRU IN KERSTTHEMA

De afgelopen jaren was het met de pandemie allemaal wat lastiger, gelukkig heeft dit een heel leuk nieuw event met zich mee gebracht! De Drive-In events bestaan al jaren, een concept dat al in 1920 bedacht is! Nu 100 jaar later geven we er een modern jasje aan, en organiseren we jouw Drive-In of Drive-Thru!

WAT IS EEN DRIVE-IN OF DRIVE-THRU

In principe is een Drive-In precies dat; Een ruimte waar je naar binnen rijdt om een activiteit te doen. Dit kan van alles zijn, zo zijn er bioscopen, restaurants, maar ook leuke events! Een Drive-Thru is hetzelfde, maar de nuance zit in het idee dat je bij een Drive-In ergens blijft en bij een Drive-Thru heb je een actieve route die met de auto, fiets of eventueel zelfs lopend wordt afgelegd.

ALTERNATIEF OP STANDAARD JAARAFSLUITINGEN!

De Drive-Thru is een nieuwe manier om het jaar met jouw personeel af te sluiten. In plaats van de standaard kerstpakketten en kerstborrels, heb je nu een event dat een echte indruk achterlaat. Een actief evenement dat op het eigen bedrijventerrein, in het magazijn of in bijvoorbeeld een loods georganiseerd kan worden. We creëren samen met jou een Drive-Thru volledig in kerststijl. Zo wordt de locatie aangekleed in het thema met prachtige decoratie.

RIJDEN MAAR!

Voor een Drive-Thru heb je weinig nodig, alles kan! Zolang je een locatie hebt waar mensen met de auto of fiets doorheen kunnen rijden, kunnen wij er iets moois van maken! We zorgen ervoor dat jouw gasten rijden door een magische kerstsfeer, een wonderland aan rekwisieten en leuke lampjes.

AANGEKLEED NAAR JOUW WENSEN!

Hoe het event eruit gaat zien bepaal jij! We gaan samen in gesprek over de mogelijkheden en kijken wat bij jouw wensen past. Zo is het mogelijk om warme chocomel uit te delen met wat lekkers, waarna bijvoorbeeld de kerstpakketten uitgereikt worden. Het event kan aangekleed worden met kerstbomen, verlichting, rendierfiguren, kerstmannen en nog veel meer! Alles is mogelijk, dus neem nu contact op en kijk hoe jij het jaar feestelijk en origineel kan afronden!

  • De perfecte afsluiter van het jaar!

  • Alles wat je nodig hebt voor jouw Drive Thru

  • Sneeuwmachine ook geschikt voor "indoor" zonder residu

  • Origineel persooneelsevent

  • Leuk voor jong en oud!

  • Van catering tot aankleding, wij zetten het volledige event neer

Neem contact op

BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN!

In de galerij hieronder ziet u foto's van onze Drive-Thru's en de mogelijkheden. Kijk even rond voor een impressie!

Wij lichten onze creatieve concepten graag toe in een persoonlijk gesprek!

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Erik

Erik

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent