WAT IS EEN ONLINE EVENT?

Het kan niemand meer ontgaan zijn; door de snelle verspreiding van het wereldwijde virus Corona (COVID-19) worden steeds meer maatregelen genomen.

Openbare gelegenheden als workshops, trainingen, congressen en andere events worden gecanceld. Alles loopt vertraging op, ondernemers maken zich zorgen en er moet ontzettend veel inspanning geleverd worden om dit later opnieuw te kunnen organiseren. Dit moet ook anders kunnen. Besluit nu om jouw event online te hosten! Op deze manier gaat het event gewoon door en de bezoekers maken via een veilige & beveiligde omgeving het event volledig mee. Wij zorgen voor een beveiligde livestream en spannen ons tot het uiterste in om de online ervaring hetzelfde te maken als de offline ervaring! De livestream kan onder andere verzorgd worden vanaf de al geregelde locatie, zodat je deze niet hoeft te cancelen. Hierdoor komt de boodschap die je voor ogen had gewoon tot zijn recht en kan alles doorgaan zoals gepland.

  • Een jarenlange samenwerking zorgt ervoor dat wij perfecte events neer kunnen zetten, met professionele techniek en stabiele livestreams!

  • Het Online Event waar wij je bij helpen is meer dan een uitgevoerd idee. We helpen jou om je communicatiedoelen te behalen. Ook op de momenten dat het anders moet dan gepland.

  • Gedrevenheid. Wij gebruiken onze passie voor film, licht, techniek en communicatie om samen met onze klanten het beste uit het medium video te halen.

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

Wij lichten onze creatieve concepten graag toe in een persoonlijk gesprek!

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Tessa

Tessa

Gloria

Gloria

Direct online je eigen event samenstellen?

MijnEvent.nl is hét platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent