ONZE CREW

Ons team is gespecialiseerd in de evenementen wereld en staan met veel energie en passie voor je klaar! We luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, denken graag met je mee en bieden net dat ene beetje extra om een evenement tot in detail kloppend te maken. Zo maken we jouw event tot een nog groter succes!

WIE ZIJN WIJ?

De crew bestaat uit een aantal vaste medewerkers: Rob, Martine, Gloria, Erik, Jente, Sandra en Sharon! Met deze crew zijn wij elke dag aan het nadenken over creatieve mogelijkheden en komen met de meest innovatieve oplossingen. Daarnaast werken wij met een grote club parttimers en ZZP'ers die altijd vol enthousiasme klaarstaan!

Neem contact op
Rob

Rob van der Velde

Zakelijk Adviseur | Projectleider

“Mijn missie? Het mensen zo leuk en makkelijk mogelijk maken om een event te organiseren!”

Als bedrijfsleider is Rob de drijvende kracht achter EventFull. Hij houdt zich bezig met het aanbod in het assortiment en de bedrijfsvoering. Daarnaast is hij actief als projectleider.

Martine

Martine Nanninga

Projectleider | Styling

“Met Martine weet je zeker dat jouw event straalt!”

Als creatieveling is zij vooral bezig met de vormgeving van een event; Styling en Organisatie zijn dan ook haar specialiteiten. Ook draaiboeken, schema`s en concepten vinden de oorsprong bij Martine.

Jente

Jente Huisman

Supply Chain Management

“Laat dat regelen maar aan mij over”

Onmisbaar is hij zeker, aangezien geen event recht op zijn pootjes komt zonder Jente! Samen met de rest van het team zorgt hij ervoor dat alles geregeld is en klaar gezet kan worden tijdens een event.

Gloria

Gloria Stein

Sr. Supply Chain Manager

“Tellen, sorteren en regelen tot alles 100% in orde is”

Dat is Gloria op het lijf geschreven. Als spin in het web van de opslag heeft ze het dagelijkse overzicht.

Sharon

Sharon Boersma

Online | Redactie

“De bedrijfsfilosoof van het stel”

Sharon heeft ruime ervaring met het moderniseren en verbeteren van onze websites, zij zorgt voor creatieve en pakkende teksten!

Erik

Erik Linthorst

Sr. Supply Chain Manager

“Erik werkt altijd met een glimlach!”

Als Supply Chain manager werkt Erik netjes en secuur. Deze duizendpoot pakt elke klus aan en natuurlijk zorgt Erik ervoor dat jullie krijgen wat jullie verwachten!

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent