ONZE CREW

Ons team is gespecialiseerd in de evenementen wereld en staan met veel energie en passie voor je klaar! We luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, denken graag met je mee en bieden net dat ene beetje extra om een evenement tot in detail kloppend te maken. Zo maken we jouw event tot een nog groter succes!

WIE ZIJN WIJ?

De crew bestaat uit een aantal vaste medewerkers: Rob, Martine, Gloria, Erik, Jente, Sandra en Sharon! Met deze crew zijn wij elke dag aan het nadenken over creatieve mogelijkheden en komen met de meest innovatieve oplossingen. Daarnaast werken wij met een grote club parttimers en ZZP'ers die altijd vol enthousiasme klaarstaan!

Neem contact op
Rob

Rob van der Velde

Zakelijk Adviseur | Projectleider

“Het is mijn missie om mensen het zo leuk en makkelijk mogelijk te maken om een event te organiseren!”

Als bedrijfsleider is Rob de drijvende kracht achter EventFull. Hij houdt zich bezig met het aanbod in het assortiment en de bedrijfsvoering. Daarnaast is hij actief als projectleider.

Martine

Martine Nanninga

Projectleider | Styling

“Visualiseren wat een ander in zijn hoofd heeft, dan is het doel bereikt...”

Als creatieveling is zij vooral bezig met de vormgeving van een event; leuke zitjes, hoekjes en decoratie zijn vooral haar bezigheden. Ook draaiboeken, schema`s en concepten vinden de oorsprong bij Martine.

Jente

Jente Huisman

Supply Chain Management

“''Laat dat regelen maar aan mij over!''”

Onmisbaar is hij zeker, aangezien geen event recht op zijn pootjes komt zonder Jente! Samen met de rest van het team zorgt hij ervoor dat alles geregeld is en klaar gezet kan worden tijdens een event.

Gloria

Gloria Stein

Sr. Supply Chain Manager

“Tellen, sorteren en regelen tot alles 100% in orde is...”

Dat is Gloria op het lijf geschreven. Als spin in het web van de opslag heeft ze contact met alle medewerkers, zzp'ers en leveranciers zowel op kantoor als op locatie.

Sharon

Sharon Boersma

Online | Redactie

“Klinkt als een klok!”

Sharon heeft ruime ervaring met het moderniseren en verbeteren van onze websites, zij zorgt voor creatieve en pakkende teksten!

Sandra

Sandra Mulder

Planner | Projectleider

“Een doel is een droom met een deadline!”

Sandra zet zichzelf in om alle evenementen tot een groot succes te maken! Met haar doorzettingskracht en inzicht zorgt ze voor structuur binnen het bedrijf. Met haar strakke planningsvisie en enthousiasme zorgt ze er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt!

Erik

Erik Linthorst

Sr. Supply Chain Manager

“Als de kans niet aanklopt, bouw een deur!”

Erik werkt altijd met een glimlach! Als Supply Chain manager werkt Erik netjes en secuur. Deze duizendpoot pakt elke klus aan en natuurlijk zorgt Erik ervoor dat jullie krijgen wat jullie verwachten!

Eventfull | Organiseren, creëren en decoreren!

MijnEvent