Wie is wie?

Ons team bestaat uit een aantal vaste medewerkers: Rob, Martine, Gloria, Erik, Jente en Tessa! Hiermee zijn wij elke dag bezig met het bedenken van de meest creatieve oplossingen. Daarnaast werken wij met een grote club parttimers die altijd voor ons klaar staan!

Neem contact op
Rob

Rob van der Velde

Adviseur zakelijk / Projectleider

“Mijn missie is om het mensen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken om een event te organiseren.”

Als bedrijfsleider is Rob de drijvende kracht achter EventFull. Hij houdt zich bezig met het aanbod in het assortiment en de bedrijfsvoering. Daarnaast is hij actief als projectleider.

Martine

Martine Nanninga

Bedrijfsleider / Projectleider

“Trouwen met Martine, wie wil dat niet!”

Als creatieveling is zij zich vooral bezig met de vormgeving van een event, leuke zitjes, hoekjes en decoratie zijn vooral haar bezigheden. Ook draaiboeken, schema`s en concepten vinden de vaak oorsprong bij Martine.

Jente

Jente Huisman

Supply Chain Management

“''Laat dat regelen maar aan mij over!''”

Onbreekbaar is hij zeker, aangezien geen event recht op zijn pootjes komt zonder Jente! Samen met de rest van het team zorgt hij ervoor dat alles geregeld is en klaar gezet kan worden tijdens een event.

Tessa

Tessa Otten

Aspirant projectleider

“''Geen klus is ons te groot!''”

Tessa, ook wel de sidekick van Martine genoemd, helpt met het organiseren van de evenementen. Ook zal je haar tijdens de evenementen tegenkomen waar ze ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt!

Gloria

Gloria Stein

Horeca Coördinator

“Zij en haar crew met horecatoppers zetten de puntjes op de i...”

Een huwelijk voor 200 gasten in de tuin, een personeelsfeest met hippe live band voor 600 gasten, of juist een intiem diner voor een verjaardag, Gloria draait haar hand er niet voor om, om het op rolletjes te laten verlopen. Zij en haar crew met horecatoppers zetten de puntjes op de i...

Direct online je eigen event samenstellen?

MijnEvent.nl is hét platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent