De mooiste tenten!

Onmisbaar bij een outdoor-event: een stretchtent!

Door het open karakter past de stretchtent zich volledig in tussen het groen. Een tent kan je naar eigen wens laten opzetten, hoog of laag, intiem of open. Door kritisch naar het weer te kijken, kan je van tevoren al de ligging bepalen ten opzichte van bijvoorbeeld bos of huizen. Wij houden rekening met de windkracht, mogelijke regen of onweersbuien. Want daar is geen twijfel over mogelijk: ook met regen en een wat frissere dag kan je prima een feest in een open tent houden!.

Sfeerverlichting:
Overdag, maar zeker ook s' avonds is er (sfeer)verlichting nodig. Heeft de locatie zelf verlichting die je mag en wil gebruiken? Of wil je het liever bij ons huren? Het is slim om goed na te denken over stroompunten en type licht, maar daar helpt je projectleider je graag mee. Wij hebben bijvoorbeeld geweldige prikkabels (festivallampjes) te huur, die niet alleen zorgen voor instant sfeer, maar ook prachtig romantisch licht geven.

Voor de maten en het aantal personen kun je dit aanhouden:

  • 6,5m x 6,5m = ca. 45 staanplaatsen en ca. 30 zitplaatsen
  • 6m x 10,5m = ca. 65 staanplaatsen en ca. 45 zitplaatsen
  • 10m x 15m = ca. 130 staanplaatsen en ca. 110 zitplaatsen

    Nieuwsgierig geworden? Onze mensen helpen jou graag met het maken van de juiste beslissing. Neem gerust contact met ons op en bespreek de opties!

  • Deze tenten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen.

  • Brandvertragend M2

  • Diverse maten op voorraad

  • Constructieboek voor vergunningaanvraag

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

Bekijk ook gerelateerde cases

Wij lichten onze inspiratiepagina`s graag toe in een persoonlijk gesprek.

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Martine

Martine

Jente

Jente

Tessa

Tessa

Gloria

Gloria

Sharon

Sharon

Sandra

Sandra

Erik

Erik

JOUW EIGEN EVENT ONLINE SAMENSTELLEN?

Dat kan! MijnEvent.nl is hét platform voor jouw evenement. Vind alles wat je nodig hebt, en creëer jouw eigen persoonlijke event tot in de puntjes. Gewoon dezelfde service die u gewend bent, maar voor kleinere evenementen en met een persoonlijke ontwerpomgeving waar je jouw event vorm kan geven. Meld je aan via de website en kijk wat bij jouw wensen past, of chat met je projectleider die het hele event voor jouw klaar staat!

MijnEvent