Styling voor jullie evenement!

Wij worden ontzettend blij van mensen die een bepaalde sfeer of thema neer willen zetten, en dat willen laten zien van het begin tot het einde van het evenement!

Wij bieden een compleet pakket aan van begin tot het einde. Niet alleen de aankleding, ook eten, consumpties, personeel en dat allemaal verpakt in de stijl die jullie willen neerzetten! Alles is mogelijk! Elke locatie is om te toveren met jullie persoonlijke touch.

Gaan jullie voor een mooie klassiek, een rustige kleur centraal op een stijlvolle locatie een gezellige indeling vol met jullie vrienden en familie. Er ontstaat een prachtig geheel door alle details in één thema kleur te houden.

Of houden jullie van een feestje in de buitenlucht, bijvoorbeeld een bosrijke omgeving. Gezellige zitjes bij een vuurtje en lange tafels voor jullie diner in de schemering.

Onze stylisten helpen jullie graag om de juiste stijl uit te zoeken zodat jullie evenement prachtig persoonlijk wordt. Jullie zien ons niet alleen tijdens een kennismakingsgesprek maar wij zorgen er persoonlijk voor dat alles klopt. Omdat we alles dicht bij onszelf houden komt jullie stijl het beste over en worden niet alleen jullie maar ook jullie gasten in de watten gelegd! Compleet genieten!

  • Grote hoeveelheid decoratiemateriaal in eigen beheer

  • Duidelijkheid vooraf, afspraak is afspraak

  • Opdrachten in binnen en buitenland

  • Servies, kopjes, glazen alles is voorhanden.

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

Bekijk ook gerelateerde cases

Wij lichten onze inspiratiepagina`s graag toe in een persoonlijk gesprek.

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Inez

Inez

Martine

Martine

Direct online je eigen event samenstellen?

MijnEvent.nl is hét platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent