Styling voor jullie evenement!

Wij worden ontzettend blij van mensen die een bepaalde sfeer of thema neer willen zetten, en dat willen laten zien van het begin tot het einde van het evenement!

Gaan jullie voor een mooie klassiek, een rustige kleur centraal op een stijlvolle locatie een gezellige indeling vol met jullie vrienden en familie. Er ontstaat een prachtig geheel door alle details in één thema kleur te houden.

Willen jullie gaan voor mooi klassiek? Of toch liever een wat rustigere, stijlvolle aankleding? Of is het tijd voor een feestje in de buitenlucht? Daar kunnen wij helemaal in komen en staan voor jou klaar om je daarbij te gaan helpen. Welke stijl jullie ook mogen wensen, wij hebben de producten én de inspiratie om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt. Wij bieden een compleet pakket aan van het begin tot het einde.
Niet alleen de aankleding, maar ook het eten, consumpties, en het personeel. Dat allemaal verpakt in de stijl die jullie willen neerzetten! Daarin is alles mogelijk. Wij toveren elke locatie om naar een droom locatie, en dat met jullie persoonlijke touch! Wij zorgen ervoor dat jullie locatie ingericht wordt naar een gezellige geheel voor jullie vrienden en familie.

  • Grote hoeveelheid decoratiemateriaal in eigen beheer

  • Duidelijkheid vooraf, afspraak is afspraak

  • Opdrachten in binnen en buitenland

  • Servies, kopjes, glazen alles is voorhanden.

Neem contact op

Beelden zeggen meer dan woorden

Bekijk de onderstaande galerij voor een impressie.

Bekijk ook gerelateerde cases

Wij lichten onze inspiratiepagina`s graag toe in een persoonlijk gesprek.

Bespreek de mogelijkheden met één van onze enthousiaste projectleiders.

Rob

Rob

Inez

Inez

Martine

Martine

Eline

Eline

Direct online je eigen event samenstellen?

MijnEvent.nl is hét platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent