HOOGWAARDIGE, LUXE STRETCHTENTEN HUUR JE BIJ EVENTFULL

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je bij ons alle gangbare stretchtenten kunt huren voor elke gelegenheid. We hebben stretchtenten van verschillende samenstellingen en in verschillende maten. Zo zijn stretchtenten bijna eindeloos te variëren in afmetingen en soort, zodat het altijd bij jouw event past.

SPECIALIST IN STRETCHTENTEN

Onze gespecialiseerde service in stretchtent-verhuur zorgt ervoor dat wij de passende stretchtent op voorraad hebben en bij jouw event kunnen neerzetten. Wij staan klaar om jouw tuinfeest, festival, bruiloft, bedrijfsevent of welke andere gelegenheid dan ook, te voorzien van prachtige tenten. We verhuren onze tenten op elke locatie in Nederland. Bedrijven en particulieren maken al jaren met veel plezier gebruik van onze stretchtenten verhuur.

STRETCHTENTEN KOPPELEN

Het is zelfs mogelijk om meerdere stretchtenten te koppelen. Op deze manier wordt er een dynamisch beeld gecreëerd en kan je een grotere ruimte bedekken.

EXTRA SERVICE

Naast stretchtenten voor evenementenbureaus, verhuurbedrijven, event- en trouwlocaties en particulieren, leveren wij terrasoverkappingen bij allerlei bedrijven. Van horecazaken, hotels en recreatieparken tot aan overkappingen bij sportscholen, sportverenigingen, scholen en andere openbare gelegenheden.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Al onze stretchtenten voldoen aan de Europese brand- en veiligheidseisen conform de DIN 2102B1. Daarnaast bevatten al onze tenten een Nederlands tentboek, hierin vind je de constructieberekeningen en technische informatie conform de NEN 8020-41.

Eventfull | Organiseren, creëren en decoreren!

MijnEvent