HOOGWAARDIGE, LUXE STRETCHTENTEN HUUR JE BIJ EVENTFULL

Ons uitgebreide aanbod zorgt ervoor dat je bij ons alle gangbare stretchtenten kunt huren voor elke gelegenheid. We hebben stretchtenten van verschillende samenstellingen en in verschillende maten. Zo zijn stretchtenten bijna eindeloos te variëren in afmetingen en soort, zodat het altijd bij jouw event past.

SPECIALIST IN STRETCHTENTEN

Onze gespecialiseerde service in stretchtent-verhuur zorgt ervoor dat wij de passende stretchtent op voorraad hebben en bij jouw event kunnen neerzetten. Wij staan klaar om jouw tuinfeest, festival, bruiloft, bedrijfsevent of welke andere gelegenheid dan ook, te voorzien van prachtige tenten. We verhuren onze tenten op elke locatie in Nederland. Bedrijven en particulieren maken al jaren met veel plezier gebruik van onze stretchtenten verhuur.

STRETCHTENTEN KOPPELEN

Het is zelfs mogelijk om meerdere stretchtenten te koppelen. Op deze manier wordt er een dynamisch beeld gecreëerd en kan je een grotere ruimte bedekken. Onze stretchtenten worden geleverd met een modulair koppelsysteem om tenten aan elkaar te koppelen en de capaciteit te vergroten. Met de technologische vooruitgang in klittenbandtechnologie, gebruikt Eventfull een beproefd en vertrouwd systeem van Velcro om dakgoten te bevestigen. Dit systeem heeft zich bewezen in de meest extreme weersverhoudingen.

EXTRA SERVICE

Naast stretchtenten voor evenementenbureaus, verhuurbedrijven, event- en trouwlocaties en particulieren, leveren wij terrasoverkappingen bij allerlei bedrijven. Van horecazaken, hotels en recreatieparken tot aan overkappingen bij sportscholen, sportverenigingen, scholen en andere openbare gelegenheden.

VEILIGHEID STAAT VOOROP

Al onze stretchtenten voldoen aan de Europese brand- en veiligheidseisen conform de DIN 2102B1. Daarnaast bevatten al onze tenten een Nederlands tentboek, hierin vind je de constructieberekeningen en technische informatie conform de NEN 8020-41.

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent