MOOIE STYLING VOOR IEDER EVENT

Een stoere en industriële styling, modern, basic of juist een persoonlijk thema? Onze stylisten zijn ontzettend creatief en zetten met een frisse blik de mooiste styling concepten neer. Met een out-of-the-box mentaliteit weten we mooie aankleding te verzorgen die bij jouw event past.

VOOR IEDEREEN EEN PASSEND PLAATJE

Willen jullie een mooie klassieke uitstraling? Of juist iets speelser en informeler? Heb je een event in de buitenlucht of juist binnen? Laten we samen in gesprek gaan en kijken naar de mogelijkheden en jullie wensen. Zo kunnen we kiezen voor rustigere en stijlvolle aankleding of juist een event helemaal in thema. Wat jullie smaak ook is, wij hebben de producten en inspiratie om ervoor te zorgen dat jouw event onvergetelijk wordt. Naast de styling bieden we bij Eventfull een totaalconcept aan. We nemen al het werk uit handen, zodat jij volledig kan genieten van het event.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN ALS HET OM STYLING GAAT

Ben je opzoek naar een mooie aankleding voor je bruiloft of wil je juist een heel ander event stylen? Alles kan! Onderaan deze pagina vind je de verschillende styling genres. Neem snel een kijkje of kom met ons in contact. Zo kunnen we er samen achter komen wat het beste past en ervoor zorgen dat jullie event volledig tot zijn recht komt.

Eventfull is een bedrijf dat totaalconcepten levert van A tot Z. Zo ben je bij Eventfull verzekerd van een geslaagd evenement waarbij alles op rolletjes loopt.

Ken jij MijnEvent.nl al? Hier kun je heel eenvoudig ook online onze materialen bestellen!

Het platform voor jouw event!
Vind alles wat je nodig hebt, plan het in jouw persoonlijke omgeving en chat met je projectleider!

MijnEvent